DAN ŽENA Kulturno-umjetnički program u OŠ Sveti Martin na Muri

Suradnjom Udruge dragovoljaca i veterana domovinskog rata Republike Hrvatske – ogranka Svetog Martina na Muri i Hrvatske kulturno umjetničke udruge ‘Sv.Martin’ kao suorganizatora, održan je povodom Dana žena osamnaesti po redu prigodan kulturno-umjetnički program u prostoru Osnovne škole Sveti Martin na Muri.

U 18 sati započeo je prigodni kulturno–umjetnički program u kojem su sudjelovali: Svetomartinske mažoretkinje, tamburaški sastav HKUU Sveti Martin, dječja vokalna skupina OŠ Sveti Martin na Muri, pjesnici iz Zagreba: Božica Drakulić i Damir Pilko te Dominik Padarić i Matija Turk, a program je vrlo uspješno vodila Sasha Goričanec.

Nakon kulturno-umjetničkog programa svim je ženama darovano cvijeće te su pozvane na prigodni domjenak uz kavu i kolače.

Svi učesnici dobili su zahvalnice i prigodne poklone za sudjelovanje u manifestaciji, a nakon programa mogla se razgledati i izložba ‘Kulturni i društveni život najsjevernije općine Međimurja’.

U ime UDVDR-e ogranka Sveti Martin na Muri Željko Fajfar te predsjednik HKUU ‘Sv.Martin’ mr. Dražen Crnčec, prof. zahvaljuju svim učesnicima manifestacije, Općini Sveti Martin na Muri i Turističkoj zajednici Općine na sredstvima te Osnovnoj školi na pruženoj podršci kako bi se ova manifestacija održala.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije