FOTO: U Centru dr. Rudolfa Steinera održani Dani otvorenih vrata

>> FOTO: U Centru dr. Rudolfa Steinera održani Dani otvorenih vrata

U petak 29. siječnja 2016. u 18 sati u Centru dr. Rudolfa Steinera održani su Dani otvorenih vrata. Na početku programa prisutnim gostima obratili su se nova ravnateljica Centra dr. Rudolf Steiner mr. sc. Dijana Posavec te načelnik Općine Donji Kraljevec Miljenko Horvat.


Nakon toga prof. dr. sc. Romana Lekić održala je zanimljivo predavanje “Rudolf Steiner – vizionar i čovjek iznad vremena i prostora”, Dok je Bernarda Orehovec je predstavila sjetveni kalendar za 2016. godinu (“Sjetveni priručnik Marie Thun”).

Centar dr. Rudolfa Steinera od siječnja 2016. ima novu ravnateljicu mr. sc. Dijanu Posavec, koja je na čelnu dužnost imenovana po javnom natječaju a odlukom Upravnog vijeća Centra. Predsjednik Upravnog vijeća Centra je Vjeran Vrbanec, voditelj pravnih poslova u Županiji, a sada i privremeni pročelnik županijskog odjela za poslove skupštine i opće poslove.

Upravno vijeće sada uz Vrbanca čine: Valentina Hažić iz županijske razvojne agencije REDEA, a kao članovi koje je predložila Općina Donji Kraljevec: Romana Lekić, predstojnica katedre za turizam veleučilišta VERN u Zagrebu, Branimir Blajić, direktor Toplica Sveti Martin – Spa & Sport Resorta, i Mladen Čonka, općinski vijećnik (HSS) i poljoprivredni proizvođač iz Donjeg Pustakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije