FOTO: Susret policije na mostovima preko rijeke Mure

>> FOTO: Susret policije na graničnim mostovima preko rijeke Mure

I ove godine, na samom njenom završetku, 31. prosinca u 10 sati na mostu prijeko rijeke Mure, kod graničnog prijelaza Goričan – Letenye, održan je tradicionalni susret predstavnika hrvatske i mađarske policije te lokalnih čelnika.

Hrvatsku delegaciju predvodio je načelnik Policijske uprave međimurske, Krunoslav Gosarić u nazočnosti načelnika Policijske postaje Prelog, Ivana Sokača i voditelja Službe granične policije, Krunoslava Fekonje te načelnika Općine Goričan, Marija Moharića.

Mađarsku delegaciju predstavljali su načelnik Policijske uprave Zalaegerszeg, dr. Sipos Gyula te načelnici Policijskih postaja Nagykanizsa i Letenye, dr. Molnar Joszef i Vitovsky Janos, kao i gradonačelnik Grada Letenye, Farkas Szilard.

Tijekom susreta predstavnici hrvatske i mađarske policije izrazili su zadovoljstvo dobrom suradnjom tijekom protekle godine i to na svim područjima rada. Ovakvi susreti dodatno potkrepljuju policijsku suradnju i predstavljaju dobar zalog za budućnost.

Također, na mostu prijeko rijeke Mure, kod graničnog prijelaza Mursko Središće – Petišovci održan je tradicionalni susret predstavnika hrvatske i slovenske policije.

Na ovaj su način dokazali da žica na granici nikako ne može narušiti godinama stvarane dobrosusjedske odnose. Na sredini mostova nazdravili su šampanjcem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije