PARLAMENTARNI IZBORI

GENERAL SAČIĆ Na desnim biračima posebna je odgovornost, mudro birajte one koji su uvijek tu za Hrvatsku

Dragi prijatelji,

hvala Vam na divnim susretima tijekom ove kampanje i puno lijepih riječi podrške koje ste dali meni kao prvome na listi i ostalim kandidatima s liste broj 10 Mosta i Hrvatskih suverenista. Iako nas mediji stalno pumpaju sukobima i negativnostima, osjeća se među ljudima da je u našem narodu ostalo još puno dobrote. Iskreno se, kao vaš zastupnik, tome radujem.

Važno je da u srijedu 17. 4. izađete na izbore za Sabor unatoč možebitno lošem vremenu i obeshrabrivanju od strane velikih stranaka koje žele voditi Hrvatsku glasovima svoje biračke mašinerije, isključujući običnog, marljivog čovjeka. Pozivam sve, neovisno o vašim životnim vrijednostima, da u ovom presudnom trenutku izdvojite vrijeme za Domovinu i svojim glasom pomognete njezinom boljitku u budućnosti.

Posebna je odgovornost na vama koji dijelite moje vrijednosti i želite suverenu Hrvatsku temeljenu na kršćanskim principima. Povijesne i političke okolnosti takve su da je naš birački bazen u ovoj trećoj izbornoj jedinici ograničen i izvjesno je da će odavde samo jedan predstavljati desnicu u Hrvatskom saboru.

Stoga dobro pogledajte liste i donesite mudru i praktičnu odluku! Uvjeren sam da ne želite bacati glas na neozbiljne kandidate koji samo na papiru pripadaju desnici. Moja malenkost i ostali kandidati s liste broj 10 Mosta i Hrvatskih suverenista uvijek smo tu za Hrvatsku, uvijek na vašoj strani!

Bio sam tu za Hrvatsku u Domovinskom ratu, a i danas sam tu kad trebamo u miru graditi našu domovinu na domoljubnim i kršćanskim principima. Bio sam tu kad smo granice Lijepe naše branili od srbočetničkog agresora i danas sam tu kad ih moramo braniti od najezde migranata i globalista koji ih planski dovlače u Europu. Bio sam tu kad je trebalo govoriti protiv toga da naša djeca odlaze u tuđe ratove i opet ću biti tu kad bude trebalo stati u kraj destruktivnim planovima anacionalnih ratnih huškača.

Bio sam tu kao jedini saborski zastupnik kad su u Čakovcu naši poljoprivrednici prosvjedovali protiv suludih zelenih politika iz Bruxellesa i naše vlade, a bit ću tu za njih i u budućnosti. Bio sam tu kad smo prosvjedovali i prikupljali potpise protiv Istanbulske konvencije i bit ću tu kad odlučno budemo izbacivali rodnu ideologiju iz vrtića i škola.

Budite i vi uz mene i dajte svoje povjerenje na izborima 17. 4. listi broj 10, Most i Hrvatski suverenisti!

Od srca vam hvala,

vaš zastupnik Željko Sačić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije