Krađe, remećenje javnog reda i mira, pronađeno streljivo, prometne nesreće…

U razdoblju od 18. do 27. kolovoza, u Kotoribi, u Dugoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, gdje je ukrao mobitel, DVD player, digitalni i satelitski resiver (digitalne prijemnike!, glačalo, dječji sat, te više komada keramičkog posuđa i odjevnih predmeta, a iz nezaključanog štaglja PVC stolice. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U vremenskom razdoblju od 17. do 27. kolovoza, u poljskom predjelu zvanom “Štuk” u blizini mjesta Štrukovec, nepoznati je počinitelj kroz oštećeni dio ograde ušao u ograđeni voćnjak vlasništvo muškarca iz Štrukovca i ukrao nekoliko desetaka komada željeznih šipki, dok ih je nekoliko stotina komada iznio iz voćnjaka i pripremio za odnošenje. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je nepoznati počinitelj u razdoblju od 15. siječnja do 17. kolovoza iz voćnjaka ukrao nekoliko stotina komada željeznih šipki i nekoliko desetaka metara cinčane žice. Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna.

U protekla 24 sata Županijski centar 112 Čakovec zaprimio je ukupno 106 poziva. Od toga su 23 poziva bila namjenska, te je iste obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.


Od događaja izdvajamo:

Krađa bicikla iz garaže u Domašincu, obiteljsko nasilje u Čakovcu, provala u kuću u Štefancu, remećenje javnog reda i mira u Ulici A.G. Matoša u Čakovcu, pronađeno streljivo razne vrste, više komada (za pješadijsko naoružanje), na relaciji od Novog Sela na Dravi prema HE “Čakovec” u Orehovici, prevrtanje i pad sa skutera u Čakovcu – jedna osoba je ozlijeđena, kojoj je pružena medicinska pomoć, slijetanje motorista s ceste, na ulazu u Turčišće iz pravca Držimurca – motorista je ozlijeđen i pružena mu je medicinska pomoć, te nalet osobnog automobila na biciklistu, izlaz iz Štefanca prema Maloj Subotici – biciklista je ozlijeđen i pružena mu je medicinska pomoć.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije