Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
FOTO Velika potraga kod Otoka: Ljudi, psi i dron traže nestalog Marka Kovačića (30) iz Pribislavca
Dario Horvat/PU međimurska

OSTAVIO OPROŠTAJNO PISMO I NESTAO

FOTO Velika potraga kod Otoka: Ljudi, psi i dron traže nestalog Marka Kovačića (30) iz Pribislavca

Doznajemo da je njegov auto pronađen kod mosta koji spaja Otok i Hrženicu

U nedjelju ujutro Policijska uprava međimurska javila je informaciju o nestanku Marka Kovačića (30) iz Pribislavca koji se s adrese prebivališta udaljio u nepoznatom smjeru.

Vezana vijest

Marko Kovačić u tijeku velika potraga SAMO DA NIJE ONO NAJGORE Marko Kovačić (30) iz Pribislavca objavio potresno oproštajno pismo i nestao

U traganje za nastalom osobom, osim policijskih službenika, uključeni su i pripadnici HGSS-a uz korištenje bespilotne letjelice (tzv. „drona“) i psa tragača. Neslužbeno doznajemo da je njegov auto pronađen kod mosta koji spaja Otok i Hrženicu. Pretraga se obavlja na područjima uzvodno i nizvodno od mosta te kod akumulacijskog jezera. 

30-godišnji Marko Kovačić 22. svibnja u 21:45 sati na svom je Facebook profilu objavio oproštajno pismo pa su cijela njegova obitelj i prijatelji u strahu od najgoreg. Nadamo se da se to neće dogoditi. - Mole se svi građani koji raspolažu s korisnim saznanjima o nestaloj osobi da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr - poručuju iz međimurske policije.

Najnovije

Reci što misliš!


Vezani članci