TRAŽI SE

FOTO Traje intenzivna potraga za nestalom Snježanom Zadravec

Nestanak Snježane Zadravec (1975) iz Dragoslavca šokirao je sve. Intenzivno se traga za njom na području Dragoslavca i Brezja

Podsjetimo, trag joj je izgubljen jučer, 1. ožujka, oko 10 sati, što je potaknulo brzu reakciju lokalnih službi i mobilizaciju zajednice u potrazi za nestalom ženom.

U trenutku nestanka, Snježana je bila odjevena u sivu jaknu i sivi donji dio trenirke, a na nogama je imala tenisice. Opisana je kao žena visoka oko 170 cm, srednje tjelesne građe, sa svjetloplavom dužom ravnom kosom. Važno je napomenuti da nije imala sa sobom osobne dokumente niti mobitel, što dodatno otežava situaciju.

Policijska uprava Međimurska, odmah po zaprimanju prijave o nestanku, u suradnji s pripadnicima HGSS-a (Stanica Čakovec, Varaždin i Koprivnica) te DVD-a Lopatinec, pokrenula je opsežnu potragu na terenu. DVD Brezje i DVD Lopatinec također su uključeni u potragu.

Nažalost, izražena magla trenutno otežava korištenje dronova za pretraživanje većih površina, no nadležne službe nastavljaju s terenskim aktivnostima u nadi da će pronaći tragove koji će dovesti do Snježanine lokacije.

Pozivamo sve koji raspolažu bilo kakvim informacijama o nestaloj osobi da odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192.

Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr. Važno je da zajedno poduzmemo sve mjere kako bismo osigurali Snježanin povratak kući što je prije moguće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije