u tijeku velika potraga

SAMO DA NIJE ONO NAJGORE Marko Kovačić (30) iz Pribislavca objavio potresno oproštajno pismo i nestao

'Došao je dan kada sam odlučio da vam kažem ZBOGOM. Ostao sam na ovom svijetu u svom kraju. Samo mi je želja bila da budem sretan.

Policijska uprava međimurska u nedjelju ujutro zaprimila je prijavu nestanka iz koje proizlazi da se jučer, 23. svibnja 2020. godine s adrese prebivališta u Pribislavcu, u nepoznatom smjeru udaljio Marko Kovačić, rođen 1990. godine. Srednje je tjelesne građe, visine 173 cm, crne kose, smeđih očiju.

U traganje za nastalom osobom, osim policijskih službenika, uključeni su i pripadnici HGSS-a uz korištenje bespilotne letjelice (tzv. “drona”) i psa tragača.

– Mole se svi građani koji raspolažu s korisnim saznanjima o nestaloj osobi da o tome odmah obavijeste najbližu policijsku postaju ili nazovu na broj 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr – poručuju iz policije.

– Jeste li dobili kakvu informaciju da je nestao muškarac u blizini Otoka? Vidio sam da je u tijeku potraga, kažu da ga nema već 24 sata, a automobil mu je na mostu – javio nam je u subotu čitatelj. Potraga je nastavljena danas i to na području kod dravskog mosta između Otoka i Hrženica.

30-godišnji Marko Kovačić 22. svibnja u 21:45 sati na svom je Facebook profilu objavio oproštajno pismo pa su cijela njegova obitelj i prijatelji u strahu od najgoreg. Nadamo se da se to neće dogoditi. U nastavku pročitajte njegovo oproštajno pismo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije