DVIJE NESREĆE u kojima su sudjelovali kamion i šleper

FOTO U Murskom Središću kamion ženi prešao preko noge, u Čakovcu stradala mlada djevojka

Stradale žene hitno su prebačene u bolnicu i van su životne opasnosti

Čak dva naleta teretnih vozila dogodila su se danas u našem kraju. Prvo je oko 12:30 sati kamion naletio na pješakinju u Murskom Središću u Ulici Josipa Broza, a samo desetak minuta kasnije prometna nesreća se dogodila na rotoru u čakovečkoj Kalničkoj ulici kod Savske Vesi u kojoj je stradala vozačica bicikla.

>>> FOTO Na rotoru kod Savske Vesi kamion naletio na maloljetnu žensku osobu na biciklu
>>> FOTO Kamion naletio na pješakinju u Murskom Središću, žena prevezena u bolnicu

Prema prvim informacijama iz policije maloljetna vozačica bicikla se u Čakovcu uključivala u promet te je biciklom udarila u kamion. Hitno je prevezena u čakovečku bolnicu, a težina ozljeda još uvijek nije poznata. Navodno se radi o 17-godišnjoj djevojci, a više informacija policija će dati u ponedjeljak.

U Murskom Središću je stradala pješakinja koja je najvjerojatnije gurala bicikl (još uvijek se utvrđuje) a na nju je naletio kamion s prikolicom koji je kotačem prešao preko njezine noge. Ozljede također nisu poznate, ali neslužbene informacije govore da su teške. Ni jedna ni druga nemaju ozljede opasne po život. 

”Evo.. Desilo se na žalost.. Prije tjedan dana ponovo nas je mali broj upozorio na opasnosti teretnog prometa. 600 do 800 šlepera dnevno preko centra grada i svih naselja do Čakovca je bezobrazluk. Gospođi želimo svako dobro”, piše gradonačelnik Murskog Središća Dražen Srpak na svom Facebook profilu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije