KRAĐE Otključali kuću i ukrali nakit, u ‘Popovčici’ ukrao tri prikolice i kombi

Teška krađa u Brezovcu

Proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirano je pet krađa i tri teške krađe od kojih izdvajamo tešku krađu koja se dogodila u petak, 21. srpnja u prijepodnevnim satima u Brezovcu.

Nepoznati počinitelj uz pomoć ključa kojeg su pronašli ostavljenog nedaleko ulaznih vrata obiteljske kuće, ušli su u njenu unutrašnjost, odakle su potom ukrali razni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

I ova teška krađa dobar je povod da ponovno upozorimo naše građane kako ključeve stana ili kuće nikako ne ostavljaju sakrivene ispod otirača, u teglama za cviječe ili na drugim sličnim lokacijama jer time omogućavaju lopovima da na relativno jednostavan način uđu u njihove domove i potom im ukradu vrijednu imovinu.

Teška krađa nedaleko od Strahoninca

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 31-godišnjak s područja općine Strahoninec, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, u noći sa 16. na 17. srpnja u poljskom predjelu zvanom ‘Popovčica’, nedaleko Strahoninca, s ranča vlasništvo 59-godišnjaka, ukrao je tri polovne auto-prikolice i neregistrirani kombi Mercedes.

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec pronašli su ukradene auto-prikolice i kombi te ih vratili vlasniku. Materijalna šteta procijenjena je na 3.500 kuna.

Protiv osumnjičenika podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije