VIDEO Ovo je policajac koji je hladnokrvno ubio kolegicu i njezinu nećakinju

Sveta Marija je zavijena u crno. Mještani su u šoku i kažu da se takvo nešto u tom međimurskom kutku ne pamti. Kako smo već javili 46-godišnji muškarac je danas oko 10.55 sati vatrenim oružjem usmrtio dvije žene – 52-godišnju Božicu Mustač iz Svete Marije i njezinu nećakinju 39-godišnju Andreju Barić iz Hodošana.

>>> DVOSTRUKO UBOJSTVO: Muškarac usmrtio dvije ženske osobe
>>> Prometni policajac ubio dvije žene pred očima malog djeteta

Dvostruko ubojstvo dogodilo se u Ulici Vladimira Nazora. 39-godišnjakinja je ubijena pri izlasku iz automobila, dok je 52-godišnjakinja upucana pred kućnim pragom nakon što je izašla iz kuće čuvši pucnjeve.

Kako neslužbeno doznajemo, ubojica je prometni policajac Gorazd Novak iz Brezja, djelatnik postaje prometne policije u Čakovcu koji je tri godine na bolovanju, a ubijena Božica također je djelatnica Policijske uprave međimurske u kojoj je radila kao računovotkinja. Andreja pak je medicinska sestra. Žene je, prema neslužbenim informacijama, ustrijelio službenim pištoljem.

– Strašno je to, svi smo u šoku! Čuli smo da ih je pratio i da je bilo i dijete u autu. Osobno nisam nikad tog čovjeka vidio u selu – kaže jedan od mještanina Svete Marije. U automobilu je u trenutku ubojstva bio i petogodišnji sin ubijene 39-godišnjakinje, potvrđeno je iz policijskih krugova. Dijete nije ozlijeđeno i za njega su se pobrinuli susjedi.

Doznajemo da je ubojicu svladao policajac iz Svete Marije koji nije bio na dužnosti, uz pomoćjednog mještanina. Oni su ga zadržali do dolaska policije i uhićenja. Motiv ubojstva se još ne zna. I dalje traju kriminalistička istraživanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije