Lopovi krali po kafiću i šumi, na meti i otključan auto te kokošinjac

Policijska uprava međimurska u izvješću za protekli vikend javlja o nekoliko krađa. U noći s 25. na 26. veljače u Domašincu, Glavnoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u kokošinjac, odakle je ukrao kuniće i perad. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.

Između 1. srpnja prošle godine i 25. veljače ove godine u poljskom predjelu zvanom “Mrzli Broci”, nedaleko Domašinca, nepoznati počinitelj porušio je i potom ukrao osam stabala hrasta, vrijednosti dvadesetak tisuća kuna.

U subotu, 27. veljače oko 2 sata poslije ponoći u Zebanec Selu, u ugostiteljskom objektu nepoznati lopov iskoristio je kraću odsutnost vlasnika te mu ukrao mobitel vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Istog dana oko 20 sati u Donjem Kraljevcu, na parkiralištu u Kolodvorskoj ulici, nepoznati počinitelj iz otključanog osobnog automobila ukrao je tzv. “ENC uređaj”, džepni nožić, sunčane naočale i cigarete. Materijalna šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije