20 godina rada udruge

PROSLAVIMO ZAJEDNO Udruga za sindrom Down Međimurske županije slavi 20. rođendan!

Utrka 'šarenim čarapama do cilja, koncert 4 Tenora, predstave...

Udruga za sindrom Down Međimurske županije obilježava veliku obljetnicu – 20 godina svog postojanja, a istovremeno se pridružuje i obilježavanju Svjetskog dana osoba sa sindromom Down.

Ova dva događaja bit će obilježena nizom aktivnosti, nudeći priliku zajednici da se uključi i podrži ovu važnu inicijativu.

Evo planiranih aktivnosti:

– 16.03. – Utrka “Šarenim čarapama do cilja”
Utrka “Šarenim čarapama do cilja” poziva sve ljude dobre volje da se pridruže u ovoj veseloj utrci i podrže osobe sa sindromom Down.

– 17.03. – Sveta misa u Crkvi sv. Nikole biskupa u Čakovcu od 11h
Sveta misa u Crkvi sv. Nikole biskupa u Čakovcu bit će prilika za zajedničku molitvu i zahvalnost za sve postignuća udruge tijekom proteklih 20 godina.

– 18.03. – Dan otvorenih vrata naše Udruge (M.Tita 49, Novo Selo Rok)
Udruga poziva sve zainteresirane da posjete njihove prostore u Novom Selu Rok i sudjeluju u Danu otvorenih vrata, gdje će imati priliku naučiti više o radu udruge i njenim aktivnostima.

– 19.03. – Predstava “Vuka se ne bojim ja” KD Pinklec od 18h u Društvenom domu u Novom Selu Rok
Uživajte u predstavi “Vuka se ne bojim ja” u izvedbi Kazališta Pinklec u Društvenom domu u Novom Selu Rok. Ulaz je besplatan, a ova predstava pruža priliku za zabavu i smijeh cijeloj obitelji.

– 20.03. – Koncert 4 Tenora u Centru za kulturu Čakovec od 20h
Nemojte propustiti koncert 4 Tenora u Centru za kulturu Čakovec. Ovaj koncert nudi glazbeni užitak i priliku za zajedničko druženje.

– 21.03. – Svečani program u Dvorani Srednje škole Čakovec
Svečani program u Dvorani Srednje škole Čakovec bit će vrhunac ovih proslava, pružajući priliku za prisjećanje na proteklih 20 godina rada udruge i istaknuće njenih postignuća.

– 27.03. – Predstava Kerekesh Teatar “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” od 19h u Društvenom domu u Novom Selu Rok.

Završetak ovog niza aktivnosti bit će predstava Kerekesh Teatra “Dobra večer, došao sam po vašu kćer” u Društvenom domu u Novom Selu Rok. Ulaz je besplatan, a predstava će pružiti humorističan završetak ovih proslava.

Pozivamo sve građane da se pridruže u obilježavanju ovih važnih događaja te podrže rad Udruge za sindrom Down Međimurske županije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije