izborna skupština

FOTO Bernarda Miser još četiri godine na čelu Udruge žena Donja Dubrava

Posebno priznanje za 50 godina aktivnog rada u Udruzi zaslužila je Elizabeta Fabić

U subotu, 9. ožujka 2024., u prostorijama NK “Dubravčan”, održana je izborna godišnja Skupština Udruge žena Donja Dubrava. Skupštinu je svečano otvorila predsjednica Bernarda Miser, čestitajući članicama povodom Dana žena i srdačno pozdravljajući načelnika Marijana Vargu te predstavnike drugih udruga.

Nakon pregleda rada u protekloj 2023. godini, tajnica udruge Biserka Sabočanec iznijela je financijsko izvješće, dok se u ime Nadzornog odbora prisutnima obratila Dušica Žinić.

Predstavnice odbora Udruge također su podijelile svoje izvještaje: Elizabeta Jankoci iz Odbora za posluživanje, Branka Varga iz Odbora za fašnjake, Božica Detelj iz Odbora za darove te Katarina Frančić iz Odbora za izlete. Rad Udruge prepoznat je i pohvaljen od strane načelnika Marijana Varge i drugih prisutnih.

Skupština je jednoglasno usvojila sva izvješća i plan rada za nadolazeću 2024. godinu. Posebno priznanje za 50 godina aktivnog rada u Udruzi zaslužila je Elizabeta Fabić, koja je istaknuta članica tima koji predstavlja Udrugu i Donju Dubravu na Festivalu gibanice u Mađarskoj.

Kako je Skupština bila i izborna, dosadašnje vodstvo Udruge je razriješeno dužnosti. Jednoglasno su potvrđeni novi mandati za predsjednicu Bernardu Miser, dopredsjednicu Katarinu Frančić te tajnicu Biserku Sabočanec.

Osim navedenih, Upravni odbor sada čine i Nadica Bašnec, Tamara Mirić, Biserka Vučenik, Elizabeta Jankoci, Ivanka Klobučarić, Branka Varga, Nadica Matotek, Božica Detelj, Snježana Balažinec i Jelena Horvat, dok Nadzorni odbor čine Dušica Žinić, Snježana Miser i Vera Klarić.

Skupština je završila zajedničkim domjenkom koji je okupio 70 članica i gostiju. Na kraju, zahvale su upućene NK “Dubravčanu” na ustupljenom prostoru, Lovačkom društvu “Fazan” na pripremi bograča, Trgovini “AS” iz Donje Dubrave te svim članicama koje su obradovale prisutne darovanim cvijećem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije