DOĐITE TRČATI

VELIKA OBLJETNICA Ne propustite tradicionalnu utrku ‘Šarenim čarapama do cilja’

U subotu 16.3.2024. u 10:30 sati održat će se tradicionalna utrka „Šarenim čarapama do cilja“

Utrkom se obilježava Svjetski dan osoba sa sindromom Down, a ove godine je utrka još važnija jer njome Udruga za sindrom Down Međimurske županije obilježava 20 godina svog postojanja.

Start i cilj utrke bit će ispred Turističke zajednice grada Čakovca, a trčat će se dionica od 2103 metra. Organizator utrke je Grad Čakovec uz suorganizaciju Zajednice sportskih udruga Čakovca, Turističke zajednice grada Čakovca, Atletskog kluba Međimurje i Međimurske županije.

U utrci mogu sudjelovati osobe svih generacija, a startni brojevi mogu se podići od ponedjeljka 11.3.2024. u uredu Turističke zajednice grada Čakovca te na dan utrke od 9:00 sati na startu utrke.

Kotizacija za odrasle je 5, a za djecu 2 eura. Pošto su šarene čarape obilježje Svjetskog dana osoba s Down sindromom pozivamo sve sudionike da trče u šarenim (rasparenim) čarapama i upriliče ovaj događaj.

Pozivu se priključuje i predsjednik Udruge za sindrom Down Međimurske županije Nenad Štrek: „Pozivam sve ljude da se uključe u ovu utrku kojom obilježavamo Svjetski dana osoba s Down sindromom i 20 godina Udruge. Za sve sudionike osigurali smo mnogo dobrih emocija koje su uvijek prisutne uz osobe s Down sindromom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije