VRIJEME JE ZA NOGOMET

NOGOMETNI VIKEND NA MEĐIMURSKIM TRAVNJACIMA Igra se mnogo zanimljivih utakmica

Ove subote i nedjelje nakon 3. Međimurske lige nastavlja se prvenstvo i u Međimurskoj Premier ligi koju smo već najavili, te u 1. i 2. Međimurskoj ligi

U 1. Međimurskoj ligi vodeći Dubravčan ulazi sa šest bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Zasadbreg 77. Trenutno posljednje plasirana ekipa prvenstva Naprijed očekuje teška borba za očuvanje prvoligaškog statusa.

Parovi 14. kola 1. MEĐIMURSKE LIGE: subota: Omladinac/NSR-Strahoninec, Hodošan-Dubravčan, Polet/P-ČSK. Nedjelja: Kraljevčan 38-Sokol, Naprijed-Venera PMP, Zasadbreg 77-Plavi, Croatia-Trnava. Utakmica započinje u 15. sati.

U 2. Međimurskoj ligi vodeća je Sloga iz Čakovca dok su trenutno na dnu Hajduk/B i Radnički koji će učiniti sve ne bi li se što prije izvukli iz ove nezavidne pozicije.

Parovi 14. kola 2. MEĐIMURSKE LIGE: subota Sloga/Č-Mladost/I, Sloboda/S-Budućnost/M nedjelja Radnički-Hajduk/B, Mali Mihaljevec-Pušćine, Borac PMP-Mura, Mladost/D-Vidovčan, Jadran-Pobjeda.

Utakmice započinju u 15. sati. U 3. MNL-skupina A derbi kola igra se u Novakovcu gdje Graničar igra s vodećom Dravom iz Kuršanca. Parovi kola: subota: Graničar/N-Drava/K nedjelja Jedinstvo/NSND-Sloboda/M, Otok-Borac/DH, Drava/DM-Budućnost/P

3. MNL-skupina «B»: Subota: Napredak-Donji Koncovčak, Torpedo-Bratstvo/P, Hajduk/Š-Omladinac/M. Nedjelja: Dubrava-Šenkovec, Trnovec-Parag (u Nedelišću). Utakmice se igraju s početkom u 15 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije