GODIŠNJI SKUP

NASTAVITI RAD S MLADIMA Radio klub ‘Međimurje’ održao redovitu godišnju skupštinu

Posebno je stavljen naglasak na opremanje najsuvremenijom radio primo-predajnom tehnikom nove lokacije kod nogometnog igrališta Savske Vesi

U petak, 1. ožujka 2024. Radio klub “Međimurje” održao je redovitu godišnju skupštinu na kojoj su se skupili članovi udruge.

Predsjednik Predrag Levak podnio je izvješće o izvršenim aktivnostima tijekom prošle godine te planovima za tekuću 2024. godinu. Posebno je stavljen naglasak na opremanje najsuvremenijom radio primo-predajnom tehnikom nove lokacije kod nogometnog igrališta Savske Vesi. Tehnika koja će uz zemaljsku komunikaciju omogućiti radio veze i preko satelita.

Istaknuti su uspjesi radio-goniometrijske ekipe na Svjetskom prvenstvu u Češkoj. Također, naglašeno je da i dalje treba održavati rad s mladima i osnovnoškolskom populacijom kako bi se kod djece probudio interes za tehničke znanosti.

Kao gost prisustvovao je i predsjednik Zajednice tehničke kulture Dejan Drabić. Predsjednik radio kluba je zahvalio svima na dosadašnjem trudu i angažmanu sa željom da se nastavi u istom duhu kao i do sada.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije