godišnja skupština

FOTO Vatrogascima iz Gardionovca 2023. je godina za pamćenje – ostvarili rezultate iz snova

Natjecateljske ekipe DVD-a Gardinovec ostvarile su impresivan broj nastupa, čak 34, osvojivši 24 pehara

U subotu, 16. ožujka, DVD Gardinovec održao je svoju 99. izvještajnu sjednicu skupštine, na kojoj su prisustvovali predstavnici vatrogasnih zajednica, lokalne zajednice i sportskih društava, kao i njihovih prijatelja iz bratskog društva Kaštel Gomilica iz Splitsko-dalmatinske županije.

Ponosno gledajući unatrag na proteklu godinu, mogu se pohvaliti da su obavili 7 intervencija, od kojih su 2 bile požari niskog raslinja, 1 požar stambenog objekta te 4 tehničke intervencije. Osim toga, istaknuli su se na međunarodnom natjecanju “Susretu hrvatske i slovenske mladeži” osvojivši 1. mjesto u muškoj i ženskoj mladeži. Također, na županijskom natjecanju seniora, postigli su izvrsne rezultate, s ekipom žena A osvajajući 1. mjesto, što predstavlja najveći uspjeh društva na županijskoj razini.

Jedan od vrhunaca protekle godine bio je i prvi nastup naše ženske A ekipe na Kup natjecanju Hrvatske vatrogasne zajednice, što je rezultiralo plasmanom na državno natjecanje. Na državnom natjecanju mladeži u Novalji, iako nisu osvojili najviša mjesta, stekli su neprocjenjivo iskustvo koje će ih voditi prema još boljim rezultatima u budućnosti.

Natjecateljske ekipe DVD-a Gardinovec ostvarile su impresivan broj nastupa, čak 34, osvojivši 24 pehara. Ovaj izuzetan rezultat je plod više od 100 radnih dana vježbanja te predanosti i truda naših članova.

Na kraju, žele se zahvaliti mještanima Gardinovca na njihovoj neprocjenjivoj podršci te načelniku Zvonimiru Taradiju na razumijevanju i financijskoj potpori koju nam pruža., a koji im se obratio na skupštini. Tu su još bili Srećko Mrazović ispred VZMŽ i Danko Trstenjak ispred VZO Belica.

– Nastavljamo s radom i s veseljem i odlučnošću gledamo u budućnost, spremni za nove izazove i uspjehe – poručili su vatrogasci iz Gardionvca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije