24.03.2024.

KLIKOM PO MARINI Iako je bilo promjenjivo vrijeme, brojni šetači uživali su u slobodnoj nedjelji

Unatoč hladnijem vremenu i povremenom vjetru, danas je Marina Prelog bila poprište života i aktivnosti, privlačeći šetače i posjetitelje koji su se odlučili provesti vrijeme na otvorenom

Raznolikost vremenskih uvjeta – od sunca, preko vjetra, kiše pa sve do tmurnih oblaka – nije spriječila ljude da uživaju u predivnom okruženju uz rijeku Dravu.

Dok su neki bili opremljeni kaputom i kišobranom, drugi su se hrabro odlučili suočiti s vremenskim izazovima i prošetati obalom Drave. Oni koji su se odlučili za šetnju nisu bili razočarani – svježi zrak i mirna atmosfera Marine Prelog pružili su im osjećaj smirenosti i opuštanja usprkos promjenjivom vremenu.

Ambijent Marine Prelog, s pogledom na rijeku i okolne prirodne ljepote, bio je neodoljiv poziv za sve one koji su tražili trenutke bijega od svakodnevnog stresa i užurbanosti.

Dodatno, dolazak stranih posjetitelja u ovaj kraj samo je potvrdio privlačnost i popularnost Marine Prelog kao turističke destinacije. Njihov interes za ovaj kutak Hrvatske svjedoči o njegovom šarmu i atraktivnosti.

Iako su vremenski uvjeti bili promjenjivi, šetači su pokazali svoju predanost uživanju u prirodi i ljepotama koje Marine Prelog nudi. Njihova prisutnost svjedoči o snazi zajedništva i ljubavi prema prirodi koja premošćuje sve vremenske i klimatske izazove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije