zaljubljenici u trčanje

VIŠE OD 800 TRKAČA Pobjednici Polumaratona Zrinski su Jurica Tomac i Tea Faber, a u utrci građana Karmelo Mrvica i Simona Jambrošić

Danas je održano sedmo izdanje najpopularnije i najmasovnije međimurske sportske manifestacije - Polumaratona Zrinski – koji je u okupio više od 800 zaljubljenika u trčanje

Trčali su svi: mladi, stariji, sportaši te brojni drugi građani koji su željeli biti dio ovog jedinstvenog sportskog doživljaja koji se organizira povodom Dana Međimurske županije. 

Atletski klub Međimurje uz podršku Županije i ove je godine odradio veliki organizacijski posao što je urodilo i velikim odazivom na ovu međunarodnu utrku. Sudionici su trčali u dvije utrke – utrke građana na 5 kilometara i  polumaraton Zrinski od 21,0975 kilometara.

Pobjednici 7. Polumaratona Zrinski su Jurica Tomac (AK Međimurje) i Tea Faber (AK Fit). U utrci građana pobjednici su Karmelo Mrvica (AK Varaždin) i Simona Jambrošić ( AK Sloboda).

Čestitke svim sportašicama, sportašima, volonterima, organizatorima koji su bili dio ovog sportskog događaja i time još jednom pokazali da Međimurje podržava sport i da smo izrazito sportska županija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije