OPREZNO

PRIPAZITE NA CESTAMA Grane na potezu Prelog – Sveta Marija

Na cijelom potezu kod Hidre, između Preloga i Svete Marije, grane su razasute po cesti zbog jakog nevremena koje je zahvatilo ovo područje

Čitatelji javljaju da je situacija izuzetno opasna, te upozoravaju vozače da voze oprezno kako bi izbjegli oštećenje automobila.

Osim grana na cesti, vremenski uvjeti dodatno otežavaju vožnju. Jak vjetar puše diljem Međimurja, munje sijevaju, a jaka kiša pada neprekidno.

Također, čitatelj javlja da se srušilo drvo na cestu između Držimurca i Piškorovca, tako da svakako pripazite u prometu.

Vozači su pozvani na maksimalan oprez i prilagodbu brzine uvjetima na cesti kako bi se izbjegle nesreće.

Nadležne službe su na terenu i rade na uklanjanju prepreka s cesta, ali vozačima se savjetuje da budu strpljivi i dodatno pažljivi dok voze kroz pogođena područja.

U ovakvim situacijama, važno je pratiti najnovije informacije i upozorenja te izbjegavati nepotrebna putovanja ako je to moguće.

Svi koji se nalaze na cestama trebaju biti svjesni opasnosti koje donosi ovo nevrijeme i poduzeti sve mjere kako bi osigurali svoju sigurnost i sigurnost drugih sudionika u prometu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije