NAGRADNA IGRA: Savjeti za bolna leđa!

>> NAGRADNA IGRA: Savjeti za bolna leđa!

Svakodnevne aktivnosti mogu prouzročiti povećanje napetosti u mišićima vrata i leđa te bolnost i ograničenje pokreta. Bol i napetost utječu na smanjenje i lošije funkcioniranje te manjak koncentracije i pad kvalitete u izvođenju uobičajenih dnevnih obaveza. Primjerice, dugotrajno sjedenje za računalom u nepravilnom položaju glave i vrata, duga vožnja u autu, nošenje teškog tereta, dugotrajno stajanje u istome položaju, čekanje u redu… sve to izaziva napetost i opterećuje leđa. Klasična ručna masaža leđa pomaže da se mišići opuste i ublažava bolove koji su nastali zbog višesatnog provođenja tijela u istom položaju i izloženosti tkiva mikrotraumama. Svaka masaža je individualno prilagođena klijentu. Terapeut zajedno u suradnji s klijentom određuje najproblematičnije područje i prilagođava se trenutnom stanju tkiva te točno određuje pritisak i tempo izvođenja masaže. Za izvođenje masaže koristi se hladno prešano ulje.

Masaža leđa za cilj ima poboljšanje cirkulacije, prokrvljenosti, rješavanja boli i raznih blokada te povećanje gipkosti tijela.

DOBROBITI KLASIČNE RUČNE MASAŽE LEĐA:

*Ublažavanje, smanjenje i uklanjanje bolova te opuštanje napetosti leđnih mišića
*Uklanjanje nakupljenog stresa
*Poboljšava limfnu i vensku cirkulaciju prema glavi, vratu i rukama (smanjenje glavobolja)
*Poboljšava dotok krvi bogate hranjivim tvarima i kisikom
*Poticanje lakšeg i bržeg izlučivanja otpadnih tvari iz organizma
*Povećava elastičnost kože i potkožnog tkiva
*Poboljšava posturu cijelog tijela
*Djeluje ugodno i opuštajuće na cjelokupni organizam
*Masaža može predstavljati osnovnu terapiju ili biti nadopuna drugim terapijama kod određenih smetnji.

Kod bolnih leđa u našem beauty centru Ljupka imate mogućnos tretiranja sa aparatom CACI.

Odabirom programa sciatica i aplikacijom galvanske struje djelujemo analgetski pogotovo na bolna područja kao što su ishias, lumboishialgija, velika napetost u gornjem dijelu leđa vrata i ramena,sve ovisi individualno o svakom klijentu. Stavljanjem pločica na bolna mijesta aparat radi kontrakcije spuštanja i dizanja mišića te tako dijeluje protuupalno i podiže miogeloze na površinu. Tretman traje 30 min a nakon toga je najbolje da se bolna leđa izmasiraju. Takav tretman preporučujemo svakako, jer nakon par tretmana moći čete se vratiti svakodnevnim aktivnostima i svakako ćete se osijećati bolje!

Stoga ako Vas bole leđa iskoristite popust do kraja ovog mjeseca odaberite program sciatica 30 min i masaže leđa od 30 min po ackijskoj cijeni od 100 kn umijesto 160 kn. Rezervirajte svoj termin na 040- 390-139.

Nagradno pitanje: Nabrojite minimalo 3 dobrobiti masaže leđa?

Ako budete najbrži i točno odgovorite, osvajate masažu leđa od 30 min!

Odgovor šaljite na kontakt obrazac:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije