Sinčić ženi Međimurku: Sa svojom Vladimirom želi kuću na selu i živjeti u miru

Političar i predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić (25) uskoro uplovljava u bračne vode. Nakon tri godine zaruka s Beličankom Vladimirom Palfi (34) sudbonosno da trebali bi izreći ovo ljeto.

– To će biti privatna stvar u krugu najšire obitelji i prijatelja – rekao je o vjenčanju za IN Magazin. Kaže da ga je Vladimira osvojila svojom srčanošću i da su jako slični.

– Kad upoznaš pravu ljubav to nije zaljubljenost, već ide lagano. Život i ljubav nije da smo vječno sretni, nego da se suočavamo zajedno sa životom – otvoreno objašnjava Sinčić.

Mladi saborski zastupnik brak smatra institucijom u kojoj je potrebno puno kompromisa, a sa boljom polovicom volio bi voditi miran seoski život. Šaljivo je komentirao da su žene dosta često u pravu i da ih treba slušati, ali da u politici vrijede druga pravila.

– Želim sa svojom Vladimirom i našom budućom obitelji imati kuću izvan grada, na selu gdje bismo se bavili poljoprivredom – priznao je Vilibor, koji je već spominjao kako mu je ona prva i jedina djevojka. Budući međimurski zet nije otkrio da li će svoju obiteljsku oazu pronaći u našem kraju.

Inače, Živi zid i Sinčić snažno se zalažu za ekološki uzgoj hrane, koji prakticira i u privatnom životu. Za kraj, svima je uputio motivirajuću poruku:

‘Naučite se boriti i sukobiti s problemom, a ne povinuti kičmu i trpjeti. Treba ustati i boriti se!’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije