Pernar: Nisam vidio diplomu Vladimire Palfi, ali joj vjerujem

Izabrani saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar jučer je na televiziji N1 odbacio optužbe koje su se protiv njega i stranačkih kolega pojavile u javnosti.

>>> Vladimira Palfi predstavlja se dipl.ing., a nije završila ni prvu godinu
>>> Palfi: Sporna vam je moja diploma? Znate gdje prijaviti!

– Te optužbe nemaju pameti. Ja da sad kažem da sam kupio samo jedan bicikl i to na račun stranke, jer svuda kuda idem, idem biciklom, a curi dao stari bicikl ništa to neće promijeniti u očima javnosti. Zanimljivo je što su sve drugi kupovali ženama, ljubavnicama… A meni se predbacuje bicikl – rekao je Pernar.

Na pitanje je li Vladimira Palfi završila fakultet rekao je: “Što se mene tiče, je.” Voditelj emisije Pressing Petar Štefančić pitao ga je li vidio njezinu diplomu. – Rekla je da mogu vidjeti. Nisam vidio, ali vjerujem na riječ. Nađite jednog političara koji je na zahtjev žute štampe pokazao svoju diplomu? Ja vas pitam! – rekao je Pernar.

ernar je također rekao da ne vjeruje u pravni sustav ove zemlje, a na pitanje gdje je nestaoIvan Vilibor Sinčić rekao je da je nestao jer ga mediji napadaju. Štefančić ga je pitao zašto Sinčić nije išao predsjednici na konzultacije.

– Ide onaj kojem je to u tom trenutku najpraktičnije. Rekao mi je Sinčić “Ivek, odi ti” – rekao je Pernar.

Intervju je prošao u pomalo napetom tonu pa je Štefančiću u jednom trenutku dobacio: “Upadate u riječ izabranom saborskom zastupniku…” – Ja ću otići ako ne želite razgovarati – rekao je Pernar.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije