Održana redovna Skupština NK Vidovčan: Iduće godine slave 70 godina kluba

U subotu 19. prosinca klupsko vodstvo, nogometaši, ostali članovi i podupiratelji NK Vidovčan iz Donjeg Vidovca okupili su se na redovitoj godišnjoj izvještajnoj Skupštini.

– Imate impozantne natjecateljske i brojčane uspjehe, svatko bi vam mogao biti zavidan i od vas učiti – riječi su jednog od predstavnika mjesnih udruga kojih su uveličali skup. O svemu tome su govorili čelni ljudi kluba, voditelji igračkih kategorija, a njihov rad je ispred općinstva Donjeg Vidovca pohvalio prvi čovjek mjesta načelnik Josip Grivec.

Blaž Jakupak, klupski predsjednik, se je osvrnuo na rezultate seniorske momčadi samo za ovu polusezonu izrazivši njima zadovoljstvo, ali i žaljenje što se oni nisu upisali u klupsku povijest kao momčad koja bi polusezonu završila bez poraza. Nažalost to se nije dogodilo jer im je niz nepobjedivosti prekinula momčad ČSK-a iz Čehovca.

Kada pak je govorio o ostalim aktivnostima pobrojao je samo glavne, počevši od uređenja krovišta i uređenja klupske terase. Tu je istaknuo dragovoljni rad pojedinaca kazavši kako su plaćali samo ono što je trebalo kupiti.

– Zato me bolje riječi klupskih “dušebrižnika” koji su znali reći odakle im penezi, delaju samo zato kaj si moreju pobrati dnevnice. To su zlobnici koji ne žele dobro klubu, koji iz njega tjeraju i onako mali broj onih koji vole i žele raditi – istaknuo je predsjednik. Najavio je iduću godinu kao godinu velikog klupskog jubileja, 70-te obljetnice osnutka i aktivnoga rada za što se treba dobrano pripremiti.

– Tražim i na proljeće podršku od vas. Tražim plasman viši od sadašnjeg 4. mjesta, a on bi bio najveći dar klubu za njegov jubilarni rođendan – istaknuo je trener seniora Damir Ujlaki.

Darko Gabaj je govorio umjesto nećaka Ivice ,koji vodi momčad pionira. Istaknuo je kako su oni najmlađi u svom rangu natjecanja gdje se takmiči 11 momčadi i gdje su zauzeli 7. mjesto. Klupska budućnost s mladim i perspektivnim nogometašima nije upitna.

Željko Dolenec je rekao kako su veterani zadovoljni trenutno drugim mjestom, a posebno činjenicom da se danas lakše okupljaju za odlazak na gostujuće utakmice, lakše jer posjeduju kvantitetu.

Gosti skupštine su bili predstavnici NK Dubravčan iz Donje Dubrave. Njihov dopredsjednik Stjepan Lisjak istaknuo je sjajnu međusobnu suradnju i radost njihovog uspjeha te posebno žar međusobnog natjecateljskog rivalstva.

– Nemojte mi zamjeriti, želim da na kraju prvenstva budemo bolji od vas – istaknuo je.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije