Boris potpora bivšim suigračima: ‘Jambra drži se, imamo ih!’

Kako kaže Robert Čižmešija, tehnički direktor NK Graničar Kotoriba, njihov seniorski sastav je svojevrsno ovosezonsko iznenađenje u Međužupanijskoj ligi Čakovec/Varaždin.

Ovoga puta ne po plasmanu već po broju pobjeda ostvarenih na gostovanjima. Redom su pobijedili u: Pušćinama, Kučanu, Svetom Martinu na Muri, Dunjkovcu, Slakovcu i posljednje u Murskom Središću. Istovremeno su kod kuće ostvarili svega jednu, kada su u 2. kolu točno prije tri mjeseca pobijedili Naprijed iz Cirkovljana rezultatom 2:1 te igrali neriješeno sa Zadrugarom iz Hrastovskog 1:1.

Uoči posljednje sutrašnje utakmice ove polusezone, kada im u goste dolazi pretposljednja momčad Centrometala iz Macinca, Kotoripčani se nalaze na 7. mjestu sa zanimljivim skorom 14 6 2 6 17:17 20.

– Evidentno smo postigli najmanje pogodaka u ligi. Neslavni rekord držimo s Naprijedom iz Cirkovljana i Poletom iz Svetog Martina na Muri pa nam je zato u narednom periodu zadatak momčad pojačati s jednim pravim strijelcem – rekao je Čižmešija.

Da li je pritom mislio na svoga sina Borisa koji igra u Nedelišću i koji ih je napustio početkom ovog prvenstva ostaje upitnim. Činjenica je da Boris, kada mu se ukaže prilika, prati svoje bivše suigrače. Tako je snimljen nedavno u Dunjkovcu gdje je prije početka drugog dijela utakmice do ograde pozvao “Kotoripčana” Dinu Jambresa ohrabrivši ga riječima: – Jambra drži se, imamo ih!

A sutra? – Vjerujem da su naši “kibici” prije odlaska na zimski odmor zaslužili ljepši rastanak. Dosadašnji su bili s okusom pelina, a u nedjelju mislim da će biti s okusom slatkog vina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije