MRK Čakovec sakupio 540 kuna za Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama

Kako smo javnost već i upoznali između MRK Čakovec i Udruge osoba s intelektualnim teškoćama potpisan je Sporazum o partnerstvu kojim dvije udruge žele dodatno senzibilizirati javnost u pogledu specifičnih potreba članova Udruge osoba s intelektualnim teškoćama te s druge strane dodatno promovirati svoj rad u javnosti.

Sporazumom je između ostalog utvrđeno da će MRK Čakovec u sezoni 2015./2016. na utakmicama prve seniorske ekipe gledateljima naplaćivati ulaznice po cijeni od 15 kuna od čega će se 5,00 kn po prodanoj ulaznici donirati Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama.

Tako je već u subotu, 24. listopada cijena ulaznica na utakmici lokalnog derbija između MRK Čakovec i RK Prelog iznosila 15,00 kn, a prodano je 108 ulaznica, odnosno gledatelji su kupnjom ulaznice, osim što pomažu rad kluba, Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama donirali 540,00 kn.

Raduje nas činjenica da su članovi udruge, posebno članovi s intelektualnim teškoćama prisustvovali ovom susretu, što su bili zaista dobra podrška čakovečkoj ekipi na putu do pobjede i što su dio svog vremena proveli na drugačiji način nego do sada, a što smo sve i ovjekovječili zajedničkom fotografijom koja je naslovna fotografija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije