Polaznici Centra osvojili medalje na državnom prvenstvu

Centar za odgoj i obrazovanje je i ove godine, sad već treću godinu zaredom, nastupio na Državnom prvenstvu u plivanju za osobe s intelektualnim teškoćama pod pokroviteljstvom Specijalne olimpijade Hrvatske. Natjecanje je održano u Tuheljskim Toplicama 20. i 21.listopada.

Ovogodišnju ekipu pod vodstvom trenera i učitelja Santina Debelca i Vedrana Vurušića sačinjavali su Josipa Murković, Matej Recek, Josip Oršoš i Nenad Hoblaj.


U vrlo napetoj trci, gdje je prvo i treće mjesto dijelilo svega nekoliko stotinki, Matej je uspio odnijeti zlato. U istoj kategoriji Josip Oršoš je bio četvrti. Josipa je u svojoj kategoriji bila peta, dok je iznenađenja natjecanja ipak bio Nenad Hoblaj koji je u vrlo kvalitetnoj skupini osvojio broncu.

Ovi rezultati samo su jedan od pokazatelja koliko Centar ulaže u tjelesno zdravlje svojih polaznika i njihovo kontinuirano uključivanje u sportska natjecanja i manifestacije. Osvojene medalja snažan su poticaj ostalim polaznicima Centra za sudjelovanje u sportskim aktivnostima i svakodnevnim aktivnostima kretanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije