Plesni tečajevi u Sportskom parku Trate u Nedelišću

Možda su vam od djetinjstva tvrdili da imate dvije lijeve noge i da vam plesni pokreti nisu najskladniji. Treneri s višegodišnjim iskustvom vas pozivaju da im se pridružite svake srijede od 19:00 do 21:00 i vrlo brzo i spretno savladate osnovne plesne korake. Dodate li još tome mnoga lijepa poznanstva iz plesne škole, naš je savjet – svakako probajte!



U sklopu Sportskog parka Trate u Nedelišću nalazi se i Teniski klub Nedelišće koji bi kroz mjesec dana trebao dobiti konstrukcijusku dvoranu iznad dva teniska terena. Na taj način bi svi rekreativci i ozbiljniji tenisači mogli nastaviti igrati tenis i preko zimskih mjeseci.

Uz to, u planu je i održavanje tenis škola za djecu i odrasle te zimskih priprema za profesionalne tenisače od najmlađih uzrasta pa sve do najstarijih. Odmah nadomah teniskih terena u Nedelišću, nalazi se i nacionalni gimnastički centar – ATON koji nudi vrlo povoljan smještaj za sve tenisače koji će dolaziti ovamo na pripreme.

Uz ples i tenis, u Sportskom parku Trate u Nedelišću možete vrlo povoljno iznajmiti prostorije za proslave rođendana, djevojačkih i momačkih proslava, krštenja, završnica i ostalih druženja svih vrsta. Za sve zainteresirane, tu je i kontakt broj: 095 6002 800, 091 1230 400 ili e-mail sportskiparktrate@gmail.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije