NAGRADNA IGRA: Dijelimo posljednjih 20 ulaznica za čakovečke bazene

Sekcija sportskih novinara Međimurja u suradnji s Gradskim bazenima Marija Ružić Čakovec tijekom dosadašnjeg dijela ljeta podijelila je 80 ulaznica za bazene. Kako do početka nove nastavne godine imamo tri tjedna danas ćemo podijeliti preostalih 20 ulaznica, a djeca i roditelji neka isplaniraju kada će ih iskoristiti do 30. kolovoza.

Vjerujemo da polako skupljate knjige, pribor i sve što je potrebno za školu, ali još uvijek ima dovoljno vremena da se izvedete i na bazene. Desetero osnovnoškolaca ili srednjoškolaca koji ostave svoje ime i prezime te mjesto stanovanja (ne treba adresa) dobivaju dvije ulaznice za čakovečke bazeme.

Naglašavamo da je glavni uvjet je da ulaznice realiziraju osnovnoškolci ili srednjoškolci, a prilikom podizanja ulaznica na recepciji bazena potrebno je priložiti neki dokument kojim potvrđuju svoj identitet.

Najljepše zahvaljujemo g. Miodragu Novoselu koji je odmah bio za ovu akciju i koji je omogućio brojnim školarcima besplatno kupanje ovog ljeta.

POSLJEDNJI DEVETI KRUG NAGRADNE IGRE – 20 ULAZNICA (17. kolovoz): Desetero školaraca koji ostave ispod ovog teksta ime, prezime i mjesto stanovanja ili pošalju e-mail na zeljko@emedjimurje.hr osvajaju dvije besplatne ulaznice za čakovečke bazene Marija Ružić. Možete se javiti svojim podacima u vremenu od 7:00 do 16:00 sati, a nakon toga ćemo slučajnim odabirom odrediti desetero dobitnika.

Ulaznice treba iskoristiti najkasnije do nedjelje 30 kolovoza. Svaki učenik može samo jednom biti nagrađen kako bismo što više školaraca aktivirali tijekom ljeta i potaknuli ih što češće na odlazak na bazene i druge sportske aktivnosti pa dosadašnjih 80 dobitnika molimo da se više ne javljaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije