Spartak, Rudar i Omladinac (NSR) osvojili turnire

Pri kraju smo srpnja kada klubovi odrađuju ljetne pripreme i uz to igraju brojne prijateljske utakmice i nogometne turnire. Pušćine je povodom obilježavanja 50 godina kluba ugostilo Međimurje od kojeg je poraženo 0:3 s jednim golom Karlovčeca i dva Kristića.

Trnovec je odigrao memorijalnu utakmicu Velimir Habrun Fenč s Centrometalom od kojeg je poražen 1:9. U Kotoribi je Graničar bio bolji od Dubravčana iz Donje Dubrave 7:2.

Turnir u Orehovici: Slavlje Spartaka

Na nogometnom turniru u Orehovici u susretu za 3. mjesto domaćin Croatia je poražen od Mladosti iz Svete Marije 7:1. U finalu je Spartak porazio Mladost Šemovec 3:2 velikim preokretom nakon što su gubili 0:2.



Turnir u Peklenici: Uvjerljivi Rudar

U Peklenici je na nogometnom turniru u susretu za 3. mjesto domaćin Plavi bio bolji od Sokola 2:1. U finalu je Rudar porazio Mali Mihaljevec 5:0. Subota će biti nogometna u Murskom Središću jer u jutarnjim satima igraju mlade snage U-10 i U-12 iz Rudarove nogometne škole s vršnjacima iz Slaven Belupa, a popodne od 17:00 sati u goste dolazi druga ekipa zagrebačkog Dinama.


Turnir u Gornjem Kraljevcu: Najbolji Omladinac Novo Selo Rok

Na nogometnom memorijalu Željko Jambrošić odigranom u Gornjem Kraljevcu u susretu za 3. mjesto domaćin Napredak poražen je od Venere 1:4. U finalu je Omladinac Novo Selo Rok bio bolji od Vučetinca 3:2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije