Završno druženje KK “Međimurje” za kraj uspješne sezone

Kraj još jedne uspješne sezone KK “Međimurje” obilježio je zajedničkim druženjem sa svim svojim članovima, djecom i njihovim roditeljima, a i svim prijateljima i ljubiteljima košarkaškog sporta. Druženje je održano 13. lipnja u subotu na vanjskim terenima i u dvorani I. osnovne škole Čakovec.

U dobroj i opuštenoj atmosferi uživali su svi prisutni uz dobru roštiljadu i utakmice koje su se odigravale kroz cijelo popodne. Treba napomenuti da je i ove godine druženje počelo revijalnom utakmicom između seniorske ekipe KK “Međimurje” i ekipe u čijem sastavu su bili djelatnici javnih medija i košarkaških trenera.



Najzanimljivija i najiščekivanija je bila utakmica između roditelja i djece u kojoj su roditelji pokazali zavidno znanje u košarci, ali i kondiciju. Cijelo je popodne proteklo u veseloj atmosferi uz dobar roštilj za koji su zaslužni odlični gril majstori – tate i fine kolače vrijednih mama.

Ovim putem KK Međimurje zahvaljuje ravnateljici i djelatnicima I. osnovne škole Čakovec na ustupanju vanjskih terena i dvorane. Posebno zahvaljuju i donatorima: PERUTNINA PTUJ – PIPO d.o.o. Čakovec, Mesnica Mihalić Nedelišće i Pekara CRO-PEK ČOČAJ d.o.o. Veliko hvala svim mamama koje su ispekle fine kolače. A i svima ostalima koji su nam pomogli da se ovo lijepo druženje održi!

Za kraj predsjednica kluba Sandra Žbulj naglašava: “Odaziv svih Vas i Vaša pomoć samo je dokaz nama da ste prepoznali naš rad s djecom i mladima, naše sportske rezultate i dali nam još više motivacije za daljnji rad i još bolje sportske rezultate.”

U ime medijskih djelatnika zahvaljujemo KK Međimurje na srdačnom gostoprimstvu i sportskom druženju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije