IZBORNA SKUPŠTINA

PONOVNI ‘LET U VISINE’ Braća Golub preuzimaju Košarkaški klub Kotoriba, očekuje se povratak na stare staze

Umjesto Branislava Fuša, za predsjednika je izabran Vedran Golub

Branislav Fuš više nije predsjednik Košarkaškog kluba Kotoriba. Njegov je nasljednik Vedran Golub koji je na četverogodišnji mandat izabran na izbornoj skupštini kluba održanoj u subotu, 27. lipnja.

Poslove tajnika će obavljati njegov brat Igor Golub, dok je za potpredsjednika izabran Franjo Zvošec. Izborni skup vodio je Roberto Ujlaki koji je govorio o financijama u klubu, ali se osvrnuo na djelovanje i sportska natjecanja, posebice seniorske ekipe koja igra u simbiozi s KK Dubravčan Donja Dubrava.

Dosadašnji predsjednik u svom je izvješću naglasio kako košarkaši djeluju na sportskom i društvenom planu. Uz natjecanja, aktivno sudjeluju u svim općinskim manifestacijama. – Pokazali smo zajedništvo i hvala vam na tome – poručio je Branislav Fuš.

Novi predsjednik zahvalio se na ukazanom povjerenju i predstavio program rada. 

– Pozivam vas da svi zajedno prionemo poslu, a prvi rezultati trebali bi biti vidljivi na polovici mandata. Košarka u Kotoribi se igra godinama i očekujem povratak na stare staze uz pomoć svih vas – poručio je Golub.

Budućnost kotoripske košarke su mladi. Treneri Goran Munka i Franjo Zvošec predstavili su rezultate ekipa U13, U17 i U19. Seniori su na kraju osvojili 7. mjesto od 9 klubova, a prvenstvo nije odigrano do kraja zbog korone.

Na skupštini je bio i prvi čovjek Košarkaškog saveza Međimurske županije Danijel Perčić. – Hvala dosadašnjem rukovodstvu i čestitam novom. Savez je tu za bilo koju vrstu pomoći i slobodno nam se javite – poručio je Perčić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije