MALI, A VELIKI KOŠARKAŠI

ZLATNE MEDALJE Košarkaši U9 Međimurja/Mladost Čakovec prvaci regije Sjever

Iako još rastom mali svi od reda su na terenu pokazali svoju veličinu i pravi sportski duh – igrala se 'velika' i prava košarka. Time su izborili nastup na završnici Prvenstva Hrvatske

Nakon odigranih 2 kola turnira u skupini A s ekipama KK Vindija Varaždin i KK Grafičar Ludbreg i nakon pobjeda u svim odigranim utakmicama, ‘mali’ košarkaši kategorije U9 Međimurja/Mladost (Čakovec/Ivanovec) s uzbuđenjem su čekali rasplet situacije.

U nedjelju, 14. travnja, u sportskoj dvorani OŠ u Ivanovcu organiziran je završni turnir U9 regije Sjever na kojem su sudjelovale 2 ekipe iz skupine A – prvoplasirani KK Međimurje/Mladost (Čakovec/Ivanovec) i drugoplasirani KK Vindija (Varaždin) – te 2 ekipe iz skupine B – prvoplasirani KK Vedi (Bjelovar) i drugoplasirana ŽKK Virovitica (Virovitica).

Poslije odigranih polufinalnih utakmica za 3. mjesto borile su se ekipe KK Vedi i ŽKK Virovitica, a u finalu su svoje snage odmjerile ekipe KK Međimurje/Mladost i KK Vindija. Iako još rastom mali svi od reda su na terenu pokazali svoju veličinu i pravi sportski duh – igrala se ‘velika’ i prava košarka. Rezultat finalne utakkmice je bio na strani KK Međimurja/Mladost koji su pobijedili 19:10 i time osvojili zlatne medalje i naslov prvaka regije Sjever.

Time su izborili nastup na završnici Prvenstva Hrvatske u Mini košarci za djevojčice i dječake u Pazinu od 26. do 28. travnja gdje će pokazati svoju spremnost zajedno s još 9 klubova, a sve pod stručnim vodstvom trenera Brune Kovačića i Stjepana Novaka koji su najviše zaslužni za njihov napredak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije