Međimurci uspješni na Zimskoj brdskoj ligi Ivančica

U organizaciji Trkačkog kluba Marathon 95 iz Varaždina u petak je održano proglašenje pobjednika 18. “Fit-sport” Zimske brdske lige Ivančica. U sedam kola na 10 kilometara dugoj stazi od Prigorca do vrha Ivančice nastupilo je 107 trkača i 18 trkačica.



Najuspješniji su bili Josip Lacković i Valentina Belović, oboje iz Atletskog kluba Sloboda iz Varaždina, koji su bili najbrži u svih sedam utrka. U ukupnom poretku muškaraca drugo je mjesto osvojio Marijan Huzjak (Novo Selo Rok), a treće su podijelili Vladimir Slunjski (SRD 315 Sjeverozapad) i Zvonko Artić (Sloboda) s istim brojem bodova. Kod žena je na drugom mjestu Viktorija Sakač (Mali Mihaljevec), a na trećem Alenka Horvat (Novo Selo Rok).



Sponzor lige, sportska trgovina “Fit-sport”, Gajeva 12 u Varaždinu, svakom trkaču s uplaćenom startninom omogućila je jednokratnu kupnju robe s popustom od 30 %.

19. izdanje Zimske brdske lige Ivančica počet će krajem studenog ove godine. Nakon lige na Ivančici, TK Marathon 95 priprema 23. izdanje Cross lige Drava koja će početi prvog četvrtka u travnju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije