Derbi kola Borac PMP – Galeb

Nakon zimske stanke ovaj vikend nastavlja se prvenstvo 2. Međimurske lige – istok u kojem se derbi kola odigrava u Turčišću gdje Borac PMP ugošćuje Galeb. Domaći predsjednik kluba Rajko Gavez uoči utakmice nam je rekao: “Dobro smo odradili pripremni period i spremno ulazimo u nastavak prvenstva. U nedjelju nam u goste dolazi izuzetno kvalitetna ekipa iz Oporovca koju maksimalno cijenimo, ali svjesni smo naših kvaliteta te vjerujemo da ćemo i ostvariti pobjedu.”

Galeb iz Oporovca pripremni period odradio je pod vodstvom trenera Roberta Švende: “Zimske odrađene pripreme pod vodstvom trenera Švende odradili smo jako dobro dok su nam pristupili igrači Markan, Dolenec i Mihoci, a kompleti igrački kadar iz jeseni nam je ostao na okupu.

Radili smo kombinirano umjetna trava i dvorana, a odigrali smo nekoliko utakmica, dok smo u generalki ostvarili pobjedu u Domašincu nad izuzetno kvalitetnim Dinamom pobjedu što potvrđuje da u nastavak prvenstva ulazimo potpuno spremni i motivirani da na kraju prvenstva ostvarimo naslov prvaka lige.”, rekao nam je u razgovoru predsjednik Galeba Damir Dominić.

U ostalim susretima 16. kola sastaju se Hodošan – Draškovec (subota), Vidovčan – Zasadbreg 77, Otok – Graničar (N), Croatia – Dubravčan, Budućnost (M) – Dubrava, Budućnost (P) – ČSK, Drava (DM) – Omladinac (DS). Utakmice se igraju s početkom u 15 sati.

Zabrana nastupa:
DUBRAVA – Patrik Varga dvije utakmice

Zbog treće opomene pravo nastupa u 16. kolu nemaju:
ZASADBREG 77 – Saša Šajnović
OTOK – Ivan Matković
DUBRAVČAN – Lovro Balažinec
BUDUĆNOST (M) – Filip Sklepić, Toni Berdin

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije