Saša Sabolčec i Ivan Međimurec na Hrvatskom fitness festivalu

U parku Maksimir u Zagrebu održan je CRO FIT FEST (Hrvatski fitness festival). Festival je započeo ranim jutarnjim satima s vježbanjem za posjetitelje uz stručno osoblje, edukacijom o prehrani i trajao sve do 21 sat. Posjetitelji su mogli vidjeti razne sportove i natjecanja od bacanja frizbija pa sve do bodybuilding natjecanja.

O ovom događanju Ivan Međimurec nam je javio: “Jako je lijepo da je jedna zemlja kao Hrvatske ima jedan takav fitness festival u našem glavnom gradu Zagrebu i te da se ljudi mogli educirati o sportovima kojima će se možda danas ili sutra baviti. Također su se održavali besplatni seminari o prehrani i kako da nam bude zdrava prehrana i sport način života u ovom današnjem brzom vremenu.  

Kao suorganizator toga festivala organizirao sam dva natjecanja i također sam se natjecao:
1.  AMIX STRONGMAN PUSH & PULL – push & pull je natjecanje u dvije discipline (bench press i mrtvo dizanje).
2. AMIX STRONGMAN – strongman natjecanje u 4 discipline (yoke,logg press,atlas stone,front hold)

Iz Međimurja zajedno sa mnom se natjecao još Saša Sabolčec iz Svetog Martina na Muri. Saša se tek nedavno počeo baviti sa sportovima snage i već je počeo postizati odlične rezultate. Na natjecanju AMIX STRONGMAN PUSH & PULL je osvojio 4. mjesto, ja sam bio prvi. A na AMIX STRONGMAN je osvojio također 4. mjesto, a ja prvo mjesto. Bilo je to jedno lijepo iskustvo za mene kao natjecatelja i suorganizatora na jednom tako velikom projektu u predivnom parku Maksimir.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije