Sportski vikend

1. HNL za žene: Domaća prvoligaška premijera Trnave protiv Rijeke Jackpot; 3. HNL Sjever: Nedelišće, Mladost, Rudar i Čakovec domaćini; Međimurske nogometne lige: U subotu pet utakmica; Speedway: Akcijska prodaja ulaznica za utrku europskog prvenstva; Karting: Zanimljiv vikend u Belici.

Naši ženski nogometni klubovi imaju ovog vikenda svoje susrete. U 1. HNL za žene Trnava Goričan dočekuje Rijeku Jacpot u prvoj prvoligaškoj utakmici na svom terenu u subotu u 17:00 sati. Prije njih u 14:00 sati sastat će se kadetkinje trnave i Rijeke. U 2. ligi Katarina Zrinski gostuje kod Istre.

U 4. kolu 3. HNL sjever u subotu u 16:30 sati igraju Nedelišće – Bjelovar, Mladost Prelog – Koprivnica, Rudar – Croatia, Varaždin – Polet Sveti Martin na Muri, Mladost Ždralovi – Međimurje i Podravina – Graničar, a u nedjelju u 10:30 Čakovec – Podravac.

U međimurskim nogometnim ligama u subotu od 17:00 sati igraju u 1. ligi Centrometal – Spartak i Sloboda (Slakovec) – Pušćine, u 2. ligi zapad Napredak – Drava (Kuršanec), u trećoj ligi zapad Donji Koncovčak – Plavi Prekopa te u istočnoj skupini Mladost Dekanovec i Borac Donji Hrašćan.

Speedway klub UNIA priprema akcijsku prodaju ulaznica po 20 kuna u nedjelju od 12 sati na stadionu Milenium. Moći će se kupiti ulaznice za sivu, zelenu i narančastu tribinu, te naglašavamo da tribine nisu numerirane.

U subotu i nedjelju na karting stazi u Belici vozi se Prvenstvo Hrvatske u kartingu, Nacionalno otvoreno Prvenstvo Hrvatske u kartingu, Kup Hrvatskog auto – karting saveza i Rok Kup. U subotu od 10:00 do 19:00 sati je slobodni trening, a u nedjelju je svečano otvaranje u 13:30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije