Sportski vikend

Nakon prvenstvene pauze zbog odigravanja Europskog prvenstva nastavlja se natjecanje u 1. Hrvatskoj rukometnoj ligi za žene. U subotu je Zrinski domaćin četvroplasiranoj ekipi Zeline koja do sada ima skor 6 pobjeda, 1 neriješeno odigrana utakmica i 3 poraza, koja je sastavljena od iskusnijh igračica većinom pridošle iz Podravke i Lokomotive. Utakmica će se odigrati s početkom u 19.30 sati u dvorani GOC-a.

Muški rukometni klub Čakovec organizira 3. memorijalni rukometni turnir Zvonko Kupec Moka u subotu i nedjelju od 9:00 sati u dvorani 2. OŠ Čakovec. U subotu će igrati godište 2002./2003. U grupi A će biti Čakovec 1, Ormož, Koprivnica 2 i Prelog, a u grupi B Virovitica, Koprivnica 1, Varaždin 1930 i Čakovec 2. U nedjelju će igrati godište 2004./2005. U grupi A će biti Čakovec, Virovitica, Koprivnica, Varaždin 1930 te u grupi B Ormož, Zrinski, Varaždin i Prelog.

Završnica odbojkaškog kupa Međimurja započet će se u subotu s početkom u 17 sati. Organizatori su OK Plavi iz Peklenice u Murskom Središću. Prva utakmica je utakmica za 3. mjesto u kojoj će se suprotstaviti drugoligaš iz Nedelišća i druga ekipa Centrometala koja se natječe u trećoj ligi u kojoj se nalaze na odličnom drugom mjestu. U 19 sati održat će se finalna utakmica između domaćina Plavih i prvoligaša iz Centrometala.

U košarkaškoj A – 2 ligi u subotu u dvorani 1. OŠ Čakovec Međimurje u 17:30 sati dočekuje Križevce, dok Čakovec u nedjelju u 17:00 sati gostuje u Vrvocu kod Petra Zrinskog.

U košarkaškoj C – ligi parovi se Prelog – Međimurje Globetka (nedjelja u 17 sati), Dubravčan – Petrijanec (subota u 18 sati), Kotoriba – Rudar (petak u 20.30 sati) i vinica – Nedelišće (subota u 18 sati).

Košarkaški klub Međimurje – veterani i Ženski košarkaški klub Radost organiziraju turnir Vincekovo 2015. Turnir broji 10 muških ekipa 45+ i tri ženske ekipe. Sustav igranja koncipiran je tako da svi imamo po četiri utakmice u muškoj kategoriji te po dvije u ženskoj.

Ovog se vikenda nastavlja malonogometni turnir u Podturnu. U subotu se igra od 14:00 sati i u nedjelju od 11:00 sati.

Općina Nedelišće u suradnji sa svim nogometnim klubovima s područja općine organizator je Zimskog kupa koji će se po prvi put održati 18. i 25. siječnja ove godine. Utakmice će se odigrati u dvorani Nacionalnog gimnastičkog centra Aton u Nedelišću. Na turniru sudjeluje osam klubova: NK Centrometal (Macinec), NK Međimurec (Dunjkovec-Pretetinec), NK Nedelišće, NK Parag, NK Pobjeda (Gornji Hrašćan), NK Pušćine, NK Sloboda (Slakovec) i NK Trnovec.

Nogometna škola Sveti Juraj na Bregu organizira u subotu i nedjelju malonogometni turnir za mlađe kategorije: U-8 ( rođeni 1.1.2006. i mlađi) subota prijepodne, U-12 (rođeni 1.1.2002. i mlađi) subota poslijepodne, U-10 (rođeni 1.1.2004. i mlađi) nedjelja prijepodne i U-15 (rođeni 1.1.1999. i mlađi) nedjelja posljepodne.

Planinarsko društvo Bundek organizira 17. Vincekov pohod u nedjelju po međimurskim bregima kako bi obilježili Dan svetog Vinka, zaštitnika vinogradara. Pozivaju vas da im se pridružite na pohodu po vinorodnim brežuljcima. Nijedan od njih nije viši od 300 metara. Petnaestak kilometara lako se prijeđe za 4-5 sati kraj mnogih stajanki i odmorišta. Start je između 8.00 i 9.00 sati u Toplicama Sv. Martin, na parkiralištu Toplica. Iz Murskog Središća će ujutro od 7.10 do 8.45 sati voziti besplatni autobusi u toplice.

U nedjelju je održano šesto kolo polarne lige u organizaciji Biciklističkog kluba Prelog. Trči se nasipom uz akomulacijsko jezero HE Dubrava u dvije kategorije na 5 i 10 kilometara. Pozivaju vas da im se pridružite, preostala su još tri natjecateljska kola i zadnje revijalno koje se ne boduje. Trsi se ove nedjelje od 10 sati.

Čakovečki plivački klub u subotu organizira 13. pojedinačno prvenstvo županije u plivanju na čakovečkim bazenima. Rasplivavanje počinje u 9:00 sati, a natjecanje u 9:30 sati. Plivat će se u disciplinama 25 m ili 50 m slobodno, leđno, prsno i delfin za učenike od 1. do 8. razreda.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije