Bogat sportski vikend

Bogat sportski vikend

Speedway: Grand Prix utrka u Donjem Kraljevcu; 2. HNL: Međimurje u ”berbi” Vinogradara; 3. HNL: Polet traži prvi bod; Rukomet: Međimurje dočekuje Dubravu; Odbojka: Centrometal u Sloveniji; Košarka: Pretkolo kupa Krešimira Ćosića; Tenis: Prvenstvo Međimurja u tenisu; Biciklijada: Put od Čakovca do Nedelišća.

Petak i subota bit će glavni dani u Međimurju za ljubitelje speedwaya. Na redu je druga dugo iščekivana speedway Grand Prix utrka. Danas od 15:00 sati je trening i ulaz na stadion Millenium je slobodan.

Stadion se sutra otvara u 16:00 sati, a utrka počinje u 19:00 sati. Velika vjerojatnost je da ćemo u Hrvatskoj okruniti prvaka svijeta, Grega Hancocka koji je ovdje započeo svoj ulazni put prema tituli.

U Donjem Kraljevcu je pretposljednja utrka, a Hanckok ima 139 bodova, drugi Poljak Jaroslaw Hampel ima 108, a treći Šveđanin Andreas Jonsson 100 bodova. U posljednjem savjetovanju s liječnicima odlučeno je da Jurica Pavlic neće nastupiti, već je pozivnica uručena Slovencu Mateju Žagaru. Prva zamjena je naš Dino Kovačić.

U 2. HNL Međimurje u subotu u 16:30 sati dočekuje Vinogradar na stadionu Mladosti u Čakovcu. Nakon prošlotjedne šok sedmice protiv Pomorca susret s Vinogradarom treba dobiti.

U 3. HNL sjever u subotu od 16:30 sati igrat će Mladost Prelog – Papuk, Polet – Ivančica i Podravina – Nedelišće. U nedjelju će igrati Graničar Kotoriba – Križevci i Croatia Grabrovnica – Čakovec.

U subotu se igra šest susreta Međimurskih nogometnih liga. U 1: MNL Sloboda u Slakovcu dočekuje Trnavu, u 2. MNL istok Hodošan je domaćin Bratstvu iz Savske Vesi, u 2. MNL zapad Hajduk u Štrukovcu ugošćuje Jedinstvo iz Novog Sela na Dravi, u 3. MNL zapad igrat će Roma – Borac Donji Hrašćan i Napredak Gornji Kraljevec i Romska vatra, dok će u 3. MNL zapad snage odmjeriti Parag i Pobjeda.

U nedjelju prijepodne od 10:00 sati sloga u Čakovcu dočekuje Omladinac koji još uvijek nema ni jedan bod, a u 10:30 sati igrat će Čukovec i Podturen. Svi ostali počinju u 16:30 sati u nedjelju.

U Rovinju se ovog vikenda igra 12. veteranska završnica na kojoj sudjeluje i naš predstavnik Spartak iz Male Subotice koji je u grupi sa Samoborom i GOŠK KG-om.

U rukometnoj Premijer ligi Međimurje u subotu u 18:30 sati igra s Dubravom. U 2. ligi sjever za žene Zrinski je gost Vukovaru. U 3. HRL sjever za rukometaše igrat će Info Star – Garešnica i Lipik Nedelišće, dok će u istom rangu rukometašice Čakovca dočekati drugu ekipu TVIN Trgocentra. Prelog je slobodan.

Odbojkaši Međimurje Centrometala u subotu sudjeluju na turniru u Sloveniji gdje još uz domaćina Šempetra nastupa i Klagenfurt.

U pretkolu košarkaškog kupa Krešimira Ćosića u subotu se sastaju Nedelišće – Međimurje Globetka i Kotoriba – Međimurje.

Od petka do nedjelje održat će se prvenstvo Međimurja u tenisu za seniorke i seniore te veteranke i veterane u organizaciji Teniskog kluba franjo Punčec. Ždrijeb je u petak u 17:00 sati. Početak natjecanja je u petak nakon 17:00 sati za parove u svim konkurencijama. U subotu i nedjelju bit će pojedinačni susreti.

Biciklijada će se održati sutra u organizaciji PU Međimurske i Regionalnog kluba IPA Međimurje. Start je od 10:00 sati kod SRC Mladost na poligonu, a vozit će se stazom Čakovec – Šenkovec – Brezje – Slakovec – Dunjkovec – Nedelišće. U prostorima MESAPA bit će bogat program, a povratak u Čakovec predviđen je nakon 16:00 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije