Vijesti / Sport
Sport
3. HNL SJEVER Međimurske ekipe igraju s ekipama sa začelja
E.M.

NOGOMET

3. HNL SJEVER Međimurske ekipe igraju s ekipama sa začelja

Polet igra utakmicu u Svetom Martinu na Muri, Rudar gostuje u Virju.

Tijekom vikenda odgođeni su brojni nogometni susreti, no naši trećeligaši trebali bi odigrati svoje susrete, ne bude li novih uputai promjena. Susreti se igraju u subotu od 14:00 sati.

Polet u Svetom Martinu na Muri dočekuje Graničara. Polet je 5. s 14 bodova, dok je Graničar pretposljednji 11. sa 7 bodova pa računamo na pobjedu Poleta.

Rudar gostuje u Virju kod Podravca. Rudar je 4. s 15 bodova, dok je Podravac posljednji bez boda. Iako su naši klubovi favoriti u ovim susretima to treba pokazati i opravdati na travnjaku.

U subotu bi još trebali igrati Podravina - Radnik i Virovitica - Mladost (Ž), dok su odgođeni susreti Bjelovar - Papuk i Tehničar - Varteks. Sve utakmice igraju se bez gledatelja. Ono što nije jasno i definirano, ako se pojavi netko od gledatelja, tko bi ga i kako trebao udaljiti s utakmice, tim više što je ograničen broj službenih osoba domaćina.

Još ćemo dodati jedan zanimljiv detalj iz prošlog kola. Utakmica 10. kola Papuk - Podravina se ne registrira postignutim rezultatom i pokreće se se postupak jer je u igru ušao u 87. minuti igrač koji nema navršenih 16 godina pa nije imao pravo igranja za seniorsku ekipu domaćina.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!