Vijesti / Sport
Sport
MEĐIMURSKI NOGOMETNI SAVEZ Odgođeni prvenstveni susreti ovog vikenda

NOGOMET

MEĐIMURSKI NOGOMETNI SAVEZ Odgođeni prvenstveni susreti ovog vikenda

Vikend pred nama bit će bez županijskih nogometnih liga.

Održan je Izvršni odbor Međimurskog nogometnog saveza na kojemu je razgovarano o aktualnoj situaciji, preporukama te je donesena odluka da se ovog vikenda ne igraju utakmice županijskih nogometnih liga. Odgođeno kolo igrat će se, ako to prilike dozvole, 18. studenoga.

Razgovaralo se o razočaravajućem odnosu prema nogometu jer nema puno logike da su neka okupljanja u zatovrenom prostoru dozvoljena, dok publika koja je vani na nogometnim utakmicama ima zabranu pristupa. Za naredni vikend 7. i 8. studenoga razmotrit će se situacija i donijeti odluka.

Igranje nogometa bez publike nema puno smisla i klubovi bi bili u financijskim problemima i dio klubova i nogometnih aktera je za odgodu prvenstva. S druge strane klubovi su u trenažnom procesu, prvenstvo je u tijeku i bilo bi šteta sada prekinuti prvenstvo pa postoji mogućnost da se možda odigra koje kolo bez publike. Da se i sve prebaci na iduću godinu utakmice bi se trebale igrati tijekom tjedna što opet ne bi bilo dobro rješenje ni za igrače ni za navijače.

Do jedinstvenog stava oko ovog pitanja sigurno nećemo doći jer svatko ima svoju računicu i logiku za i protiv. Za sada je sigurno da ovog vikenda lopte neće biti na županijskim prvenstvenim susretima, a dalje ćemo pratiti razvoj situacije i biti u kontaktu s Međimurskim nogometnim savezom.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!