RUKOMET

1. HRL ŽENE Zrinski nastavlja prvenstvo 7. studenoga

Zrinski neće igrati protiv Podravke i Dugog Sela.

U sklopu 4. kola Zrinskice su u subotu bez stožerne igračice Ene Car (bolest) u sastavu gostovale kod jedne od najjačih hrvatskih ekipa i doživjele neugodan poraz. Lokomotiva je slavila 37:10.

Unaprijed se znalo da praktički kadetska ekipa Zrinskog nema velike šanse u Zagrebu, ali trenerica Darinka Pavleković iskoristila je utakmicu i pružila punu minutažu mladim igračicama da osjete prvoligaški rukomet protiv jakih protivnica.
Pošto su ekipe Podravke i Dugog Sela u samoizolaciji i te su utakmice odgođene Zrinskice se sada dva tjedna mogu pripremiti za domaći susret protiv Sesveta Agroproteinke koji se igra 7. studenoga. Nadamo se da će trenerica prodrmati svoju ekipu i protiv protivnica koje jako dobro poznaje jer su Zrinskice odigrale dva pripremna susreta protiv njih ostvariti prvu pobjedu u ovoj sezoni, donosi Facebook ŽRK Zrinski.
Jedan od komentara pod ovim tekstom o stanju u klubu jest ovaj: ‘Rezimirajući objavljeno priopcenje razvidno je da je rezultat očekivan, ali se u istome ne spominje relativiziranje problema, a to je da treneri i igračice odlaze, a sadašnji sastav je neadekvatan za ovaj rang natjecanja. Naime mlađe cure ili ti kadetkinje su premlade i neiskusne, a postavlja se pitanje od koga će naučiti i stasati, ako se ima samo jedna stožerna igračica koja ipak ne može sve i koja ne može nadoknaditi konstantnu devastaciju igračkog kadra koja se u posljednje vrijeme dogodila u klubu.

Shodno navedenome potrebito je resetiranje kluba, a također i uprave kako bi se našle angažirale igračice koje mogu povući ove mlade igračice da iste postanu konkurentne prvotimke kluba i da se klub spasi od onog najgoreg. Također iz navedenog priopćenja proizlazi da je potrebito prodrmati igračice da se dignu, a mišljenja sam da je potrebito prodrmati i Upravu da se i ona digne na viši nivo jer se ne može živjeti stalno na staroj slavi. Ovo je viđenje trenutačne situacije kluba i svega oko njega. Neka se nitko ne nađe uvrijeđenim. Pozdravi u očekivanju boljeg sutra.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije