Karatistima Globusa dvije medalje na Grand Prix Croatia

U Samoboru se 19. i 20. siječnja održao 22. karate turnir Grand Prix Croatia. Radi se o tradicionalno najvećem i najjačem karate natjecanju u Hrvatskoj na kojem je sudjelovalo čak 1428 sportaša  iz  19 zemalja (Hrvatske, Mađarske, Slovačke, Bugarske, Srbije, Italije, BiH, Makedonije, Slovenije, Izraela, Njemačke, Belgije, Danske, Češke, Škotske, Austrije, Ukrajine, Albanije i Grčke).

U ovoj jakoj međunarodnoj konkurenciji mladi karatisti globusa osvojili su dvije vrlo vrijedne medalje. Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojio je kata team Globus 1 (Filip Balent, Adrian Fajfar, Kristian Topličanec) u kategoriji ml. učenici kate ekipno, dok je u istoj kategoriji treće mjesto i broncu osvojio kata team Globus 2 (Teo Kečkeš, Lovro Balent, Josip Slukić).

U pojedinačnoj konkurenciji blizu medalja bili su Adrian Fajfar i Kristian Topličanec u katama, te Zoja Vizinger u borbama (ml. kadetkinje), gdje su u repasažu izgubili u borbama za 3. mjesto. Natjecatelje su pripremali i vodili treneri Mladen Vizinger i Dejan Slukić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije