Nikola Valjak: “Sjela mi je točno na volej, sreća da sam pogodio”

Vjerujemo da ste pogledali gol Nikole Valjka kojim je Podravina iz Ludbrega u derbiju 3. HNL Sjever u Čakovcu pobijedila Međimurje 1:0. Nakon susreta porazgovarali smo sa strijelcem eurogola koji je odlučio susret, te trenerima Damirom Maretićem i Damirom Biškupom.

Nikola Valjak, napadač Podravine i najbolji strijelac 3. HNL Sjever: “Lopta mi je sjela točno na volej, sva sreća da sam pogodio. Što se tiče utakmice mi smo znali da nemamo što izgubiti. Imali smo i dosta sreće, došli smo igrati ovamo i zasluženo smo pobijedili. Igramo ofenzivno i napadački tijekom prvenstva, prosjek nam je neka 3 – 4 gola po utakmici. Imamo igrače koji su igrali u prvoj i drugoj ligi, sada smo prvi, samo da izdržimo do kraja. Za želje o drugoj ligi prerano je reći, još je cijela polusezona pred nama.”

Damir Maretić, trener Podravine: “Na kraju kad sve sagledam zaslužili smo pobjedu. Međimurje je dominiralo prvo poluvrijeme, imalo je veći posjed lopte. Drugo poluvrijeme nisu iskoristili svoje dvije izrazite šanse. Igrali smo u bloku, drugo poluvrijeme smo više čuvali loptu. Moram čestitati Međimurju na korektnoj igri, ovo su dvije najbolje ekipe u ligi. Vezano uz gol ću dodati da smo već postigli takav gol u kupu kada su u pitanju bili Hojski i Valjak. Kad pogledate sve ne možete reći da je uigrano, to je jednostavno kvaliteta Valjka. Sada smo prvi na tablici, kada sam dolazio za trenera cilj je bio da budemo među prvih pet ekipa. Sada je došla situacija da se možemo boriti za drugu ligu. Do kraja jesenskog dijela imamo još dvije izrazito teške utakmice, Bjelovar kod kuće i Slatinu vani. Mi ćemo predati zahtjev za licencu za drugu ligu, ako budemo prvi zašto ne bi išli?”

Damir Biškup: “Bez obzira na poraz moja ekipa je danas dosta dobro odigrala, kontrolirala tijekom cijele utakmice igru i sve. No međutim, kad ne zabijete nemoguće je pobijediti. Čestitam Podravini na tri boda, zaslužili su. Moji igrači u završnici danas nisu bili pravi. Podravina je spoj odličnih igrača i na kraju je eurogol odlučio susret. U dva derbija nismo zabili i nismo pobijedili. Nije kraj, ne predajemo se. Što se tiče gola greška je Kopasića kojemu sam vikao s klupe dolazi igrač, no nitko nije stao u blok. Gol je hvale vrijedan, pravi europski gol. Nakon ovoga u zadnje dvije utakmice protiv Čakovca i Kotoribe idemo na pobjedu i čekat ćemo kiks Podravine kojoj će ova pobjeda sigurno dati krila u zadnja dva kola.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije