Karatistice Male Subotice osvojile Đakovo

Protekle subote 3. studenog na natjecanju Zlatni dukat Slavonije u Đakovu karatistice Karate kluba Mala Subotica Maria Murković i Antonija Ružić pomele su svoje protivnice. Maria Murković je osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju u kategoriji mlađih kadetkinja do 45 kilograma. Također je u svom prvom nastupu u kategoriji kadetkinja do 47 kilograma uzela zlato.

Antonija Ružić je u kategoriji učenica do 32 kilograma u tri pobjede slavila sa zlatom pobjedivši jednu svoju protivnicu rezultatom 9-0 u samo 20 sekundi što je jako rijetko. Na natjecanju je nastupio i Mihael Sirc koji je osvojio srebro u kategoriji učenika do 38 kilograma. Treba naglasiti da su se Mihael i Antonija zbog nepostojanja mlađih kategorija natjecali s natjecateljima od 10 i 11 godina, iako imaju tek devet.

Na natjecanju je sudjelovalo 250 natjecatelja iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. U tijeku su upisi u Karate klub Mala Subotica pa ako ste zainteresirani javite se na 098 160 2210 (trener Tomislav Magdalenić) ili 098 632 335 (predsjednik Vladimir Logožar).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije