Nenadu Marčecu šest mjeseci kazne, Mladost domaćin u Draškovcu

U subotnjem derbiju 3. HNL Sjever između Nedelišća i Međimurja ključna je bila 31. minuta bremenita dvojbenim odlukama glavnog suca. Međimurje je uputilo udarac na gol koji je zaustavljen, a glavni sudac je kardinalno pogriješio kada je pokazao na bijelu točku. Vidio je igranje rukom Branka Perka, što se kasnije na snimci pokazalo netočnim, jer ju je zaustavio tijelom. I sam Perko je nakon susreta rekao da nije igrao rukom.

Previd suca se i može razumjeti, ali isključenje ne. Perku je pokazan direktni crveni karton što je isto vrlo čudna odluka glavnog suca Igora Babića iz Orahovice jer je lopta pogodila igrača u ruku iz neposredne blizine, nije stigao reagirati i nije bilo nikakve namjere da se lopta zaustavi pri ulasku u gol. S terena je udaljen i Nenad Marčec zbog vrijeđanja i psovanja glavnog suca. U današnjem glasniku 3. HNL izrečene su kazne Nedelišću.

Predstavnik Nogometnog kluba Nedelišće Nenad Marčec kažnjen je zabranom obavljanja funkcija u nogometu u trajanju od šest mjeseci. Branko Perko kažnjava se zabranom nastupa na dvije utakmice. Uz to Nedelišće se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna zbog četiri opomenuta igrača, jednog isključenog igrača i udaljenog predstavnika kluba. Uz sve to u idućem kolu na gostovanju kod Bjelovara pravo nastupa nema Nino Vizinger koji ima tri žuta kartona.

Novost je i da Mladost više neće biti domaćin u Prelogu. Temeljem zahtjeva NK Mladost Prelog, da svoje prvenstvene utakmice igra na nogometnom igralištu u Draškovcu, zbog renoviranja i obnove nogometnog igrališta u Prelogu Komisija za pregled igrališta dana 25.10.2012. izvršila je pregled igrališta i utvrdila je da igralište NK Draškovec udovoljava uvjetima za igranje prvenstvenih nogometnih utakmice 3. HNL. Mladost Prelog će od 10.11.2012. svoje prvenstvene utakmice igrati u Draškovcu i već ove subote u 14:00 sati dočekuje Mladost iz Ždralova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije