Dnevnik NK Nedelišća iz Dubrovnika: Drugi dan

Prvo jutro na jugu Hrvatske dočekano je nakon napornog i iscrpljujućeg putovanja, i na dobar je način iskorišten jedini slobodan dan. Nakon doručka s autobusom se krenulo u razgledavanje zidina Staroga grada, kao i palače Kneževi dvori.

Uvjerili smo se da je uistinu Dubrovnik jedan najljepših svjetskih gradova, a zahvaljujemo i upravi GOŠK-a koja nam je omogućila to nezaboravno iskustvo i osjećaj. Igrači i manji dio navijača vratio se u bazu, u Hotel Adria na ručak, dok su ostali odlučili ostati u gradu i iskoristiti ovaj dan za uživanje u raznim dubrovačkim ljepotama.

Poslijepodne je bilo rezervirano za trening, koji je održan na igralištu NK Župa Dubrovačka u obližnjem mjestu. Svi igrači su spremni za povijesnu utakmicu, nema ozljeda ni kartona zbog kojih bi netko morao propustiti Kup. Te sreće nisu domaćini čiji Ante Daničić zbog crvenog kartona nema pravo nastupa na četiri utakmice, a ova protiv Nedelišće biti će mu tek druga pod suspenzijom.

GOŠK je trenutno na 9. mjestu 3. HNL – Jug nakon 11 odigranih utakmica s pet pobjeda i poraza te jednim neriješenim ishodom.

Srijeda će zasigurno biti veliki dan za veliki povijesni uspjeh. Utakmica osmine finala Hrvatskog kupa odigrat će se na dubrovačkom Lapadu s početkom u 14:30 sati. Glavni sudac utakmice je Goran Gabrilo iz Splita, pomoćni suci su Damir Kraljević iz Zadra i Hrvoje Radić iz Splita. Četvrti sudac je Mario Repušić iz Runoviča, delegat je Tadija Mamić iz Splita, a kontrolor Dragutin Poljak iz Zagreba.

Milan Petrović, trener GOŠK-a: “Nedelišće je iskusna ekipa, i da smo kojim slučajem mi gosti, budući je naša ekipa mlada, suparnik bi imao prednost. Ovako je, 50:50. Nedelišće je dobilo zadnje četiri utakmice u prvenstvu, dobilo je u šesnaestini finala prvoligaša Rijeku. Kad se to zna, onda je sigurno kako su dobra momčad. Ante Kovačić je jučer propustio trening, žalio se na ozljedu, dok su svi ostali spremni za utakmicu. Vjerujem kako će i Kovačić.”

Alen Novak: “Svi igrači su zdravi i spremni za dubrovački susret. Šanse ssu nam podjednake, no mislim da smo malo iskusniji od njih. Krenuli smo na susret tri dana prije što pokazuje našu odlučnost da dobijemo ovaj susret. Bit ćemo smješteni u Dubrovniku. U utorak će ekipa odraditi trening, a navijači će razgledati staru jezgru Dubrovnika. Utakmica je na rasporedu u srijedu od 15:00 sati i nakon nje se odmah vraćamo kući.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije