Prelog: Veterani Mladosti pobjednici međunarodnog turnira

Protekle subote u Prelogu je u organizaciji NK Mladosti održan međunarodni turnir veterana na kojem su nastupile momčadi iz Češke-ekipa Viktorija Plzen, Slovenije-ekipa Pucinci, veterani Krka te domaćin NK Mladost Prelog.

Nakon prijepodnevnog druženja i zajedničkog ručka utakmice su počele u 14.00 sati susretom veterana Pucinci i veterana Krka koji su dobili veterani Krka sa 2:1, a nakon toga je uslijedio susret veterana domaće Mladosti i gostiju iz češke ekipe Viktorije Plzen, a koji je završen pobjedom Mladosti 3:2.

U borbi za treće mjesto veterani Pucinci pobijedili su ekipu Viktorije 3:1, da bi u finalu nakon izjednačene i uzbudljive utakmice pobijedili veterani domaće Mladosti 3:1 nakon što su prvo poluvrijeme gubili sa 0:1, te tako osvojili ovaj vrijedan međunarodni turnir.

Organizacija turnira bila je odlična dok se domaćin zahvaljuje svim sponzorima koji su omogućili održavanje ovog turnira. Nakon podjele pehara kapetanima momčadi te najboljem vrataru Vladimiru Haliću Giru i najboljem strijelcu Željku Slavičeku Kači, nastavljeno je druženje uz večeru do kasnih večernjih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije