Miroslav Zadravec novi predsjednik Poleta

Na subotnjoj redovnoj izbornoj skupštini potvrđen je novi IO NK Polet za sljedeće dvogodišnje razdoblje. U Izvršnom odboru NK Polet  su: Breznik Darko, Breznik Mihael, Breznik Željko, Flac Mijo, Jakopić Martin, Jurinić Ivan, Heric Drago, Kirec Jože, Kovačić Robert, Kralj Danijel, Kralj Dragutin, Kralj Tomislav, Kralj Vitomir, Novak Stjepan, Novak Željko, Perčić Stanko, Soeke Ladislav, Šardi Davor, Šardi Zvonimir, Tomažić Srećko, Varšić Milan, Zadravec Neven, predstavnik igrača Zoran Šardi.

Na konstituirajućem sastanku članova IO NK Polet dosadašnji predsjednik Tomislav Kralj još jedanput je zahvalio svima na suradnji u proteklih šest godina i zaželio novome predsjedniku i novom IO puno sreće u vođenju kluba, napomenuvši da je biti predsjednik NK Polet ičlan IO velika čast, ali isto tako i velika odgovornost. Također je novome predsjedniku obećao svu potrebnu pomoć u vođenju kluba.

Za novog predsjenika NK Polet izabran je Miroslav Zadravec, za tajnika Mihael Breznik, a za blagajnika Jože Kirec. Novi predsjednik se zahvalio na povjerenju i obećao da će dati sve od sebe, da uz članove IO, nastavi uspješno voditi klub u narednom razdoblju. U daljnjem tijeku sjednice definirani su odbori kluba i njihovi voditelji koji će za idući sastanak pripremiti planove rada.

Seniorska momčad NK Polet pod vodstvom trenera Dražena Škvorca nastavlja marljivo trenirati i naredni vikend igraju dvije utakmice. U subotu u 15.00 sati gostuju u Varaždinu kod NK Varaždina, a u nedelju u Ivanovcu kod NK Mladosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije